Testirajte najbolje – iskoristite 100 dana probe za sve Bosch sudo mašine

Ukoliko od 13.03. do 15.05.2023 kupite Bosch mašinu za pranje sudova ostvarujete pravo na 100 dana probe. Testirajte proizvod i proverite zašto je Bosch svetrski brend broj jedan kada su u pitanju mašine za sudove. U slučaju da ipak ne budete zadovoljni uređaj možete vratiti u roku od 100 dana od datuma kupovine, a novac će vam biti uplaćen nazad.

Testirajte najbolje – iskoristite 100 dana probe za sve bosch sudo mašine
Do 210 sati uštede godišnje

Do 210 sati uštede godišnje

Za ubacivanje sudova u mašinu za pranje sudova i njihovo vađenje potrebno je 15 minuta. Kada ručno pereš istu količinu sudova potrebno ti je 60 minuta. To znači da ćeš uštedeti 210 sati godišnje ako sudove pereš uz pomoć mašine za pranje sudova i iskoristi to vreme za neke druge aktivnosti koje voliš.

Do 1,87kwh uštede struje po ciklusu

Do 1,87kWh uštede struje po ciklusu

Ako ručno pereš sudove, potrebno ti je oko 2,60kWh struje po ciklusu pranja, dok mašina za pranje sudova troši samo 0,73kWh* po ciklusu i tako štedi 1,87kWh* struje. Pored toga što štediš novac koristeći mašinu za pranje sudova koji možeš da iskoristiš za nešto drugo, a ujedno čuvaš i životu sredinu jer koristiš manje električne energije.

Do 80 litara uštede vode po pranju

Do 80 litara uštede vode po pranju

Pitate se koliko vode bi je potrebno za ručno pranje sudova koji bi stali u mašinu za pranje sudova? Odgovor bi te iznenadio – potrebno je oko 80 litara vode. To znači da je potrebno do 80 litara manje vode* po ciklusu ispiranja u poređenju sa pranjem sudova pod mlazom vode, što ti daje dovoljno vode za jednu dodatnu kupku svake nedelje!