Unlimited 7. Moćno. Lako. Jako. Štapni bežični usisivači bez kabla

On će se saviti ispod nameštaja i doći do teško dostupnih mesta da vi to ne biste morali. Uz automatsko podešavanje snage za sve tipove podova, Unlimited 7 je naš najfleksibilniji usisivač do sada.

Unlimited 7. Moćno. Lako. Jako. Štapni bežični usisivači bez kabla
Mehanizam za nožno otpuštanje papučice

Mehanizam za nožno otpuštanje papučice

Transformišite usisivač za čišćenje poda u usisivač za čišćenje uskih mesta samo jednim potezom noge – bez savijanja.

Duži rad baterije

Duži rad baterije

Otkrijte energiju “Power for all” baterije Bosch Power Plus od 3 Ah, koja je pogodna za korišćenje i drugih kućnih alata.

Savitljiva fleksibilna cev

Savitljiva fleksibilna cev

Ne morate se savijati da biste očistili teško dostupna mesta ili ispod nameštaja – usisivač će to uraditi za vas. Uz njegovu neograničenu fleksibilnost usisavanja nikada nije bilo lakše.

Nov način rada

Zahvaljujući kombinovanoj snazi motora Bosch TurboSpin sa desetogodišnjom garancijom, bateriji od 3 Ah „Power for all“, četki DynamicPower i inteligentnim režimima snage, Bosch Unlimited 7 vam daje moć da savladate velike izazove čišćenja.

Nov način rada
Kopča easy parking - napravite pauzu, usisivač će vas sačekati

Kopča Easy Parking - Napravite pauzu, usisivač će vas sačekati

Napravite pauzu bez vraćanja usisivača u priključnu stanicu, spuštanje na pod ili traženje zgodnog mesta gde se može uglaviti. Uz Easy parking kopču možete bezbedno zakačiti usisivač na ivicu nameštaja.

Funkcija brzog postolja quick stand

Funkcija brzog postolja Quick Stand

Slobodno se prebacite na korišćenje ručnog usisivača, papučica i cev će samostalno stajati sa strane, čekajući da ih ponovo koristite.

99,9% usisane prašine

99,9% Usisane prašine

Otkrijte poboljšane performase četke AllFloorr koja omogućava lako čišćenje svih vrsta podova. Četka sakuplja više od 99,9% prašine i nečistoće.

Automatski režim

Automatski režim

Pametan automatski režim pruža savršenu kombinaciju performansi i vremena rada pomoću automatskog određivanja vrste poda i prilagođavanja protoka vazduha takvom podu.

Led svetla

Led svetla

Idealan za čišćenje ispod nameštaja i teško dostupnih mesta, jer ovaj usisivač ima ugrađena LED svetla koja osvetljavaju svu prašinu.